Netwerkgroep "Werken aan werk"

Gemotiveerde gemeenteleden zoeken werk

In onze gemeente weten we van verschillende mensen dat ze hun baan kwijt zijn en werk zoeken. In een netwerkgroep ‘Werken aan werk’ wisselen we ervaringen en tips uit.

We zoeken vacatures voor de functies van o.a.:
(juridisch) secretaresse of administratief medewerkster;
klanten/helpdesk/balie-medewerker;
logistiek technisch-administratief medewerker;
sociaal gezelschapsdame;
gastvrouw horeca
en
medewerker callcenter
.

Zie hieronder voor de meer uitgebreide beschrijving van de kandidaten.

Bij het zoeken naar een baan is een netwerk erg belangrijk.  Kijkt u mee? Suggesties kunnen naar de Diaconie (zie onder contact), wij sturen ze graag door naar de betrokkenen. Hartelijk dank voor uw aandacht namens de netwerkgroep.

Korte beschrijving van de kandidaten:
Vrouw (32 Jaar) Zoekt een baan in de volgende sectoren: Administratief medewerker, callcenter, commercieel, financieel, horeca of secretarieel. Stressbestendig en creatief en oplossend vermogen. Goed aan de telefoon en met email. Betrouwbaar. Ervaring met auditing en met het bijhouden van registraties. Relevante computervaardigheden (Microsoft Office en Administratief en Boekhoudkundige programma's zoals bijvoorbeeld QuickBooks, Quicken, payroll4, en data pro).
 

Vrouw (41) zoekt werk als juridisch secretaresse of administratief medewerkster voor 32 of 36 uur (over 4 dagen per week). Laatste zes jaar ervaring als secretaresse. Stressbestendig, leergierig, accuraat, assertief en hulpvaardig.

Vrouw (41) zoekt werk als
administratief medewerkster. Ze is beschikbaar voor 32 uur per week. Ervaring op personeelsafdeling van een grote bank. Diverse opleidingen en cursussen gedaan. Accuraat, communicatief, leergierig, representatief.


Vrouw (50) Heeft ruime ervaring als logistiek- en baliemedewerkster en zoekt weer baan in deze richting. Is beschikbaar voor 10 á 12 uur per week, verspreid over 4 dagen. Accuraat en communicatief.

Vrouw (52) zoekt
administratieve baan of functie met klantcontacten bij bv. een afdeling burgerzaken of bibliotheek. Ervaring bij front-office gemeente, balie- en verkoopwerk, bibliotheek en administratie. Stressbestendig, klantgericht, accuraat, kan zowel zelfstandig als in team werken.

Man  (58 Jaar) zoekt werk als (senior) technisch administratief / logistiek medewerker op MBO-niveau. Beschikbaar voor 38 à 40 uur  per week. Ervaring met het invoeren en verzenden van goederen en magazijnbeheer van goederen. Werkt klantgericht, accuraat en kan zowel zelfstandig als in een team werken.

Vrouw (65), met jarenlange verpleegkundige ervaring, zou graag 2x per week, ongeveer 3 uren per keer sociaal
gezelschapsdame willen zijn voor iemand die bv. huisgebonden is. Kan goed luisteren. Kan bv. voorlezen maar ook samen naar muziek luisteren. Zou ook heel goed passen in rol van gastvrouw in bv. een verzorgingshuis.

(5 februari 2013)