Theatergroep Met eLKaar
zoekt spelers

Theatergroep Met eLKaar bestaat uit een vrolijke, diverse groep mensen uit de Rivierenbuurt in Amsterdam Zuid. Buurtbewoners met allemaal verschillende levensverhalen, jong en oud, met en zonder psychiatrische ervaring. De Theatergroep bestaat inmiddels al 9 jaar, en wordt georganiseerd door HVO Querido en de Lutherse Diaconie - Maarten Luther Kerk (MLK) aan de Dintelstraat.

Elke week is het weer een verrassing wat het theater en de theatergroep te bieden heeft. Samenwerken aan een mooi theaterstuk wat opgevoerd wordt in mei. Goede begeleiding van zowel een professionele regisseur als de begeleider van HVO Querido en de diaconaal werker van de Maarten Luther Kerk.  Bijzondere ontmoetingen en ervaringen met bijzondere mensen. De regisseur kan als geen ander ieders persoonlijk talent aanboren en mensen op weg helpen richting het podium.

Voor nieuwe spelers is het belangrijk dat zij het leuk vinden om deel uit te maken van een divers samengestelde groep van ongeveer 10-14 personen. Liefst woonachtig in Amsterdam Zuid, maar dat is niet verplicht. De deelnemers spelen samen en geven mede vorm aan een nieuw seizoen & een nieuw theaterstuk van theatergroep Met eLKaar. Repetities zijn op woensdag van 13.30-15:30 uur, van oktober 2018 tot en met mei 2019. In juni zijn er dan twee voorstellingen.

Voor aanmelding of informatie: Wessel Nijholt, diaconaal werker, w.nijholt@diaconie.com, 06-40502888

of

Irene Meijer, activiteitenbegeleider HVO-Querido DOET!, irene.meijer@hvoquerido.nl, 06-51325068

(Als u binnen deze website www.diaconie.com zoekt op "Met eLKaar" vindt u veel informatie over de theaterstukken van de afgelopen jaren.)