Augustanahof - Nieuws

Op deze pagina wordt u op de hoogte gehouden van het laatste nieuws uit de Augustanahof.

Kapel

Iedere zondag om 19.00 uur is er een vesper: een korte viering met muziek en bezinning. Iedere week wordt deze geleid door één van de bewoners van de Augustanahof. Bewoners van hof en buurt en daarbuiten zijn van harte welkom!

Daarnaast is de kapel ook op andere tijden in de week geopend. U kunt er terecht om even van de stilte te genieten, rust te zoeken of een kaarsje te branden.
De kapel is open op:
Donderdag van 11.30 - 12.00 uur
Zondag van 18.30 - 19.00 uur (voorafgaand aan de vespers).

Eetclub Erasmus

Eetclub Erasmus is een buurtinitiatief van buurtbewoners Leo en Dini. Kok Leo kookt iedere donderdag een heerlijke maaltijd in de Augustanahof. Vanaf 17.00 bent u welkom, de kosten zijn € 5,- per persoon. Meer informatie: https://www.facebook.com/eetcluberasmus/
Voor meer informatie en aanmelden voor de maaltijd kunt u ook mailen of bellen naar Dini Hartgers: chrisendini@hetnet.nl, telefoon 06-23780755.

Voor vragen over of aanmelden voor de activiteiten: e.schultz@diaconie.com,
020-4044708 of 06-25253754.

Op de hoogte blijven?

Ongeveer ieder kwartaal wordt er naar geïnteresseerden een digitale nieuwsbrief verstuurd met daarin het laatste nieuws uit de Augustanahof. U kunt zich voor deze nieuwsbrief aanmelden door een e-mail te sturen naar e.schultz@diaconie.com.

In de volgende link kunt u de meest recente nieuwsbrief vinden:
Nieuwsbrief Augustanahof - herfst 2021.

De Augustanahof heeft ook een facebookpagina: www.facebook.com/Augustanahof